The Pressroom is a service for journalists and others with a professional interest who want contact, interviews or information about Tango Catz.

In the context of editorial coverage of Tango Catz, the photos may be used freely provided the source (the photographer’s name is indicated).


CVs

The Quartet TangoCatz!, consists of …
Anne Vilain
Anna Klett
Marie Wärme
Selma Hande Alten Gade


PressPhotos

TangoCatz Quartet

 

 

 

 

 

 

 

Marie Wärme

Marie Wärme

Anne Vilain

Anne Vilain

Anna Klett

Anna Klett

Selma Hande Alten Gade

Selma Hande Alten Gade

Photographer Maja Giannoccaro Maja G Foto


Logo

TangoCatz Quartet

Download logo in .ai, .eps, .pdf and .psd format

Download logo in .jpg, .png and .tif format

Milonga and Carlos

Milonga and Carlos

Milonga and Carlos

Download Milonga and Carlos in .ai and .pdf format


Press releases

En aften med TangoCatz! er en medrivende rejse gennem universelle og almenmenneskelige følelser, stemninger og tilstande. I den traditionelle tango, såvel som i Astor Piazzollas musikalske univers, beskrives tristhed, sorg, nostalgi, håb og glæde, og man suges ind i en stærk strøm af lidenskab, melankoli og vildskab.

Tango er en måde at leve på; at udtrykke følelser og derved at forstå vores passioner, også i forhold til den verden vi lever i. Tangoen kan udtrykkes i alle kunstarter, og forener de involverede i en fælles æstetik. Når musikerne spiller op til dans, opstår der en helt speciel energi og koncentration, hvor de dansende og de musicerende i fællesskab fortæller en historie.

TangoCatz! spiller op til milonga.

TangoCatz! blev etableret i september 2009, da længslen efter at spille tango brød ud i lys lue hos de fire musikere. Kort tid efter, vandt ensemblet, i konkurrence med andre professionelle ensembler, den hædersfulde titel ”Svendborg Stadsensemble”. Det gav kvartetten mulighed for at i en tre-årig periode, spille en lang række koncerter for et bredt publikum i mange forskellige sammenhænge. TangoCatz! repertoire spænder vidt, og består bl.a. af dansevenlig traditionel tango fra 30’rnes og 40’rnes Buenos Aires og værker af den ny tangos mester Astor Piazzolla. Derudover samarbejder gruppen med komponister i ind – og udland.

Alle musikere er dybt fascinerede af tangomusikken og netop drømmen om at bevæge sig i et musikalsk ”cross-over” af genrer, har fået de fire erfarne klassisk uddannede musikere til at forene sig i ensemblet TangoCatz!


The press wrote:

”Musikkens By, Svendborg har et fantastisk ensemble, der fortolker mesteren af den moderne tango, Astor Piazzolla, på en fomidabel måde. TangoCatz! kan Svendborg og musikelskere være meget stolte af”
Fyns Amts Avis, 2012
”Jeg ved ikke om de har optrådet i Buenos Aires, men jeg er overbevist om at det kunne de gøre…… MED SUCCES! Svendborg publikummet gav dem i hvert fald en stormende modtagelse.”
Fra anmeldelse i Svendborg Netavis, 2012